Menu van 12 december tot 18 december 2016
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag12December |
Wortelsoep Gelardeerd gebraad met witte druiven en cognac Rode kool met erwtjes Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé
|
Dinsdag13DecemberKERSTDINER AFDELING A |
Erwtensoep Varkensstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen Rabarbermoes Belgische frietjes |
Versierde vleessalade
|
Woensdag14December |
Bloemkoolsoep Gebakken worst met gebruinde ajuin Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld |
Pilchards in tomatensaus
|
Donderdag15DecemberKERSTDINER AFDELING B |
IJsbergslasoep
Kippenbout met gekonfijte kerstomaat en groene kruiden Worteltjes met ui en tijm Krokant gebakken aardappelen |
Salade van hoofdvlees met tomaat, ei en aardappel
|
Vrijdag16December |
Peterseliesoep Gebakken vis met duglerésaus Gegratineerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen – Puree |
Gebakken witte worsten met ajuinringen |
Zaterdag17December |
Tomaten-minestronesoep Kalkoenpavé met verse dragon Stoemp van groene kool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Champignonworst
|
Zondag18December |
Maissoep Rundtong in getomateerde madeira met champignons Provençaalse boontjes met boucquet italiana Pommes noisette |
Paterskaas Watou met sandwiches
|