Menu van 15 oktober tot 21 oktober 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag15oktober
|
Peultjessoep Gehaktballetjes in tomatensaus met madeira Erwtjes met peterselie Pasta verde |
Lunchworst |
Dinsdag16oktober |
Wortelsoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof en kaas Gegratineerde piree |
Haringfilet met ajuin |
Woensdag17oktober |
Tomatensoep Coq-au-vin met gebakken spek en champignons Cruditeiten in vinaigrette Frietjes |
Salade fregola |
Donderdag18oktober
|
Waterkerssoep
Griekse moussaka met lamsgehakt en schapenkaas Aubergines, courgettes en selder met aardappelschijfjes |
Omelet natuur |
Vrijdag19oktober
|
Seldersoep Gefrituurde visreepjes met verse tartaar Preistoemp met hoeveboter |
Maredsous kaas |
Zaterdag20oktober |
Preisoep Gemarineerde kipbrochette met cognac en mirabellen Courgette en tomaat in lookjus Kookaardappelen – Puree |
Kippensalade |
Zondag21oktober |
Aspergevelouté Rundstong in madeirasaus en champignons Gestoofde worteltjes met tijm Aardappelnootjes |
Gerookte hesp met sandwiches |