Menu van 24 september tot 30 september 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag24september
|
Komkommersoep Ardeens gebraad met cognac en witte druiven Rabarbercompote Landelijk gebakken aardappelen |
Haringfilet met ajuin |
Dinsdag25september |
Parmentiersoep Gebakken steak met romige mascarpone Warme looktomaat met Provençaalse kruiden Frietjes |
Weense worstjes met mosterd |
Woensdag26september |
Pompoensoep Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot met vers geregeld |
Goldworst |
Donderdag27september
|
Bloemkoolsoep
Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Gebakken omelet met tuinkruiden |
Vrijdag28september
|
Tomatensoep Gebakken vis met pernod en venkelroomsaus Preistoemp met boter en krokante spekjes |
Slaatje kip Hawai |
Zaterdag29september |
Bretoense vissoep Kalkoenpavé met groene velouté en basilicum Worteltjes met pijpajuin Kookaardappelen – Puree |
Grillworst met kaas |
Zondag30september |
Indische kokossoep met citroengras Rundstong in maderasaus met champignons Broccoli met hoeveboter Kroketten |
Paterskaas met sandwiches |