Menu van 17 september tot 23 september 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag17september
|
Knolseldersoep Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus Erwtjes met ajuin Pasta Verne |
Peterselieworst |
Dinsdag18september |
Soep florentine Gebakken rosbief met béarnaise Gegratineerde bloemkool Kookaardappelen – Puree |
Kippenwit met tuinkruiden |
Woensdag19september |
Minestrone Gentse waterzooi van kip met wortel, prei en groene selder Rijst |
Varkentongetjes in vinaigrette |
Donderdag20september
|
Edelpreisoep
Gelardeerd gebraad op bretoense wijze Savooikool met spekjes Kookaardappelen – Puree |
Kaaskroketjes met perzik |
Vrijdag21september
|
Wortelsoep Gepaneerde filet meunière met basilicum, citroen en verse tartaar Slaatje van cruditeiten in dressing Frietjes |
Oud Brugge kaas |
Zaterdag22september |
Pastinaaksoep Stoofpotje van kalkoen met gekonfijte kerstomaat en ricotta Gekarameliseerde ananas Kookaardappelen – Puree |
Pilchards in tomatensaus |
Zondag23september |
Erwtensoep met spek Konijn op grootmoeders wijze met pruimen en rodenbach Boterboontjes met ajuin Kroketten |
Gerookte ham met mini-ovenkoek |