Menu van 10 september tot 16 september 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag10september
|
Wortelsoep Boomstammetje met gekarameliseerde sjalotten Schorseneren met citroen Kookaardappelen – Puree |
Americain preparé |
Dinsdag11september |
Erwtensoep Cordon bleu met jagerssaus Prinsessenboontjes met tomaat Kookaardappelen – Puree |
Filet d’ardenne |
Woensdag12september |
Toscaanse tomatensoep Rundstoofvlees op z’n vlaams Appelmoes Aardappelen in de oven |
Kippensalade met kokosmelk en peterselie |
Donderdag13september
|
Parmentiersoep
Kalkoenrollade à l’orange met grand marnier en sinaasappelsaus Provençaalse groentjes in lookboter Frietjes |
Gegratineerde pasta carbonara |
Vrijdag14september
|
Broccolisoep Noordzeevispannetje à l’armoricaine (wortel, ui, schaaldieren, look, tomaat, cognac) Bladspinazie Karnemelkaardappelen |
Lunchworst |
Zaterdag15september |
Bloemkoolsoep Kippenbrochette met champignonroomsaus Preireepjes in lichte room Puree |
Krabsalade |
Zondag16september |
Pompoensoep Kalfsgebraad in rode porto Gebakken witloof in hoeveboter Kroketten |
Roche Baron kaas met tafelbroodjes |