Menu van 27 augustus tot 2 september 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag27augustus
|
Waterkerssoep Gebakken worst met mosterdsaus Appelmoes Landelijke aardappelen met spek |
Haringfilet met ajuin |
Dinsdag28augustus |
Preisoep Kippenbillen met romige champignonsaus Warme tomaat met Provençaalse kruiden Frietjes |
Grillworst |
Woensdag29augustus |
Tomatensoep Hongaarse goulash met rode wijn, zilveruitjes en spek Gestoofde erwtjes en wortelen Krielaardappelen met peterselieboter |
Versierde vleessalade |
Donderdag30augustus
|
Wortelsoep
Kalkoenescalope op z’n frans met knoflook en citroen Gebakken preireepjes Rijst |
Croque monsieur met hesp en kaas |
Vrijdag31augustus
|
Kervelroomsoep Gefrituurde visreepjes met verse tartaat Fris zomerslaatje met dilledressing Koude aardappelen met pijpajuin en remoulade |
Kippewit met tuinkruiden |
Zaterdag1september |
Groentesoep Cordon bleu met roquefortsaus Provençaalse groenten met look Rozemarijnaardappelen in de oven |
Boerepaté |
Zondag2september |
Champignonroomsaus Noothammetje met mexicaanse saus Prinsessenboontjes met peterselie Rosties |
Kaas Père Joseph met suikerbrood |