Menu van 17 december tot 23 december 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag17december
|
Courgettesoep Gebakken cordon bleu met béarnaise Gesauteerde bloemkoolroosjes Puree met zure room en bieslook |
Americain Préparé |
Dinsdag18december |
Crecysoep Coq-au-vin met rode wijn, zilveruitjes en spek Witloof met veldsla in vinaigrette Frietjes |
Weense worstjes met mosterd |
Woensdag19december |
Cultivateursoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Versierde krabsalade |
Donderdag20december |
Tomatensoep Ardeens gebraad met mosterdsaus Knolselder met citroen Kookaardappelen- Puree |
Petit Paris |
Vrijdag21december
|
Cressonsoep Noordzeevispannetje met anjovisboter Zwitserse puree met pompoenblokjes en hoeveboter |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag22december |
Soep van zoete aardappel Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld |
Leverworst |
Zondag23december |
Aspergesoep Hertenkalfragout met rode uiconfituur en honing Lauwe peertjes Kroketten |
Père Joseph kaas met tafelbroodjes |