Menu van 10 december tot 16 december 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag10december
|
Karnemelksoep met peterselie Gehaktbroodje met zoetzure nooderkrieken Appelcompote Gesauteerde aardappelen |
Foret d’ardenne |
Dinsdag11december |
Chickensoep Kalfsblanket met frisse gember en witte asperges Erwtjes met tuinkruiden Kookaardappelen- puree |
Honingham met mimosagroenten |
Woensdag12december |
Tomatensoep met balletjes Kippenbil op z’n frans met knoflook en citroen Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen- puree |
Vissalade met dilledressing |
Donderdag13december |
Erwtensoep met lookkorstjes
Ossobucco van rund met portugese saus en sinaaszeste (ui, look, tomaat, olijf) Warme looktomaat met parmezaan Frietjes |
Gegratineerde macaroni met kaas en hesp |
Vrijdag14december
|
Pompoensoep Gebakken vis met advocadocrème en limoen Gesauteerde preireepjes Karnemelkstovers met noisetteboter |
Provençaals kalfsbrood |
Zaterdag15december |
Ajuinsoep met kerrie en appel Mosterdgebraad met archiducsaus Rode kool met appeltjes Aardappeltartiflette |
Kaas ‘vieux pané’ |
Zondag16december |
Venkelsoep Kipescalope met franse kruidenkaas Gebakken broccoliroosjes Dennenappeltjes |
Abdijpastei met broodjes |