Menu van 3 december tot 9 december 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag3december
|
Knolseldersoep Blinde vink met verse dragon Stamppot van groene kool met spekjes Aardappelpuree |
Mosterdspek |
Dinsdag4december |
Crecysoep Gemarineerde kip met sausje van kokosmelk Gekaramelliseerde ananas Rijst |
Lunchworst |
Woensdag5december |
Tomatensoep met balletjes Varkenswangetjes met zilveruitjes en Luikse siroop Waldorfslaatje met vinaigrette Frietjes |
Kip andalouse salade |
Donderdag6december |
Edelpreisoep
Eendenbil à l’orange met grand marnier en sinaassap Wintergroentjes Aardappelen in de oven |
Gebakken croque monsieur |
Vrijdag7december
|
Parmentiersoep Gebakken roodbaarsfilet met oregano en witte wijnsaus Tomaat en courgette in lookjus Kookaardappelen – Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Zaterdag8december |
Broccolisoep Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Versierde tonijnsalade |
Zondag10december |
Pompoenroomsoep Gebraisseerde kalkoen met roquefort-tijmsaus Boontjes met ajuin Verse kroketten |
Oud Brugge met sandwiches |