Menu van 26 november tot 2 december 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26november
|
Kipkerriesiep Gebakken kaasburger met dragonsaus Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen |
Kruidenkaas Rambol |
Dinsdag27november |
St.Germainsoep Vol-au-vent met garam-masala-kruiden en champignons Gegratineerde broccoliroosjes Rijst |
Haringfilet met ajuinringen |
Woensdag28november |
Crecysoep Steak met bordelaisesaus Warme tomaat met Provençaalse kruiden Frietjes |
Kippenwit met tuinkruiden |
Donderdag29november |
Preisoep
Mosterdgebraad met jagerssaus Mini-spruitjes in hoeveboter Rozemarijn-aardappelen in de oven |
Kaaskroket met remoulade |
Vrijdag30november
|
Tomatensoep Gepaneerde visfilet met hollandaisesaus Gestoofde spinazie met room Karnemelkpuree met gebruinde boter |
Versierde vleessalade |
Zaterdag1december |
Soep florentine Kalkoenescalope met roze pepersaus Schorseneren met citroen en peterselie Kookaardappelen – Puree |
Leverworst |
Zondag2december |
Aspergeroomsoep Konijn met pruimen en champignons Lauwe perzik Verse kroketten |
Italiaanse ham met sandwiches |