Menu van 25 november tot 1 december 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25november |
Spinaziesoep Bretoens gebraad met cognac en witte druiven Geglaceerde erwtjes met peterselie Landelijke aardappelen |
Haringfilet met ajuin
|
Dinsdag26november |
Tomatensoep Gentse waterzooi in blanke velouté met prei, wortel en selderreepjes Rijst |
Hesprolletjes met mimosagroenten |
Woensdag27november |
Seldersoep Boeuf bourguignon met rode wijn,zilveruitjes en spek Frisse cruditeiten met vinaigrette Frietjes |
Krabsalade |
Donderdag28november |
Paprikasoep Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot van herfstgroenten met varkensschenkel |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Vrijdag29november |
Parmentiersoep met kruidenkaas Vispannetje met limoen en avocado Preireepjes in de room Zwitserse puree |
Preskop in tomatesaus |
Zaterdag30november |
Preisoep Varkenstongetjes in t groen met kervel, cresson, dille Wortelstaafjes met tijm Kookaardappelen – puree |
Petit Paris |
Zondag1december |
Aspergecrème Zacht gebraiseerde kalkoen met look en citroen Lauwe peertjes Kroketten |
Kaas ‘Passendale prelude met broodjes |