Menu van 18 november tot 24 november 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18november |
Cressonsoep Kalfsblanket met dragon en franse kruidenkaas Bloemkool met lichte kaassaus Kookaardappelen – puree |
Americain préparé
|
Dinsdag19november |
Knolseldersoep Ardeense burger met graantjesmosterd Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – puree |
Versierde vleessalade |
Woensdag20november |
Tomatensoep met balletjes Pittige kippengyros met champignons en tuinkruiden Cruditeitenslaatje met veldsla en honingvinaigrette Frietjes |
Foret d’ardenne |
Donderdag21november |
Preisoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Fish-stick met remoulade |
Vrijdag22november |
Courgettesoep Gekookt vers eitje met papsaus en ajuinblokjes Spinaziestoemp |
Weense worstjes met mosterd |
Zaterdag23november |
Kippesoep met kerrie-kokos Gebakken bloedworst met gebruinde ajuinringen Appelmoes Kookaardappelen – puree |
Champignonworst |
Zondag24november |
Pompoensoep Rundstong met getomateerde madeirasaus Gegratineerde broccoliroosjes Kroketten |
Kaas Supreme coeur de Lyon’met broodjes |