Menu van 11 november tot 17 november 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag11november |
Aspergecrème met peterselie Rode wijn Varkenswangetjes met poivradesaus en veenbessen Peertje met veenbessen Kroketten |
Wildpaté met ajuinconfituur en sandwich
|
Dinsdag12november |
Parmentiersoep met kruidenkaas Gepaneerde schnitzel met milanaise saus Wortelblokjes met ajuin Pasta met pesto |
Hoofdvlees met mosterd |
Woensdag13november |
Tomatensoep Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot met herfstgroenten, gele boterraapjes en varkensgeregeld |
Versierde krabsalade |
Donderdag14november |
Soep Florentine Gesauteerde kippenbil met romige champignonsaus Gestoofde witloof Kookaardappelen – puree |
Gebakken croque monsieur |
Vrijdag15november |
Crecysoep Gebakken zalm met mousseline Prei in de room Karnemelkpuree met noisetteboter |
Leverworst |
Zaterdag16november |
Bloemkoolsoep Kalkoenrollade met mirabellen Schorseneren met peterselie en citroen Kookaardappelen – puree |
Kaas ‘oud Brugge’ |
Zondag17november |
Romige knolseldersoep Rundstong in getomateerde madeirasaus Gestoofde boontjes met ajuin Kroketten |
Gerookte ham met broodjes |