Menu van 4 november tot 10 november 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4november |
Kervelsoep Casselrib met picklessaus Verse groene kool met spek Gebakken aardappelen |
Appelpaté
|
Dinsdag5november |
Erwtensoep Kippenbil met ricotta en mirabellen Provençaalse groenten in lookjus Frietjes |
Pilchards in tomatensaus |
Woensdag6november |
Tomatensoep Griekse moussaka met gehakt, aubergines, courgettes, aardappelschijven en parmezaanse kaas |
Gevogeltesalade met peertjes |
Donderdag7november |
Courgettesoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet natuur |
Vrijdag8november |
Wortelsoep Verse gepaneerde pladijsreepjes met vers gemaakte tartaar Romige broccolipuree |
Bacon |
Zaterdag9november |
Champignonroomsoep Spieringcotelet met gebruinde ajuinringen Geglaceerde erwtjes met peterselie Kookaardappelen – puree |
Hespenworst |
Zondag10november |
Pompoensoep Kalkoenpave met honing en balsamicojus Knolselder met citroen Rosties in de oven |
Kaas ‘Vieux pané’ met meergranenbrood |