Menu van 28 oktober tot 3 november 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag28oktober |
Pompoensoep Gelardeerd gebraad met rozemarijn-tijmsaus Verse rode kool met appel Kookaardappelen – puree |
Americain préparé
|
Dinsdag29oktober |
Courgettesoep Gemarineerde kalkoenbrochette met zachte roquefort Gebakken bloemkoolroosjes Aardappeltartiflette met raclettekaas |
Zuiderse kip met rode pesto |
Woensdag30oktober |
Champignonsoep Eenpansgerecht met gehakt en prei onder aardappeldeksel |
Filet de saxe |
Donderdag31oktober |
Tomatensoep Coq-au-vin in rode wijn met zilverui en spek Gebakken witloof Kookaardappelen – puree |
Macaroni met kaas en hesp |
Vrijdag1oktoberAllerheiligen |
Gekarameliseerde witloofsoep met kruidenkaas Witte wijn Visserspannetje met grijze garnalen en scampi’s en tomatenconcassé Op een bedje van herfstgroentjes Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuin en zachte broodjes |
Zaterdag2oktoberAllerzielen |
Preisoep Varkenstong in ’t groen met kervel, dille en dragon Wortel met ajuinsnippers Kookaardappelen – puree |
Bierworst |
Zondag3oktober |
Aspergecrème Konijn met Luikse siroop en trappist Warme perzik Aardappelnootjes |
Kaas ‘Père joseph’ met ovenkoek |