Menu van 21 oktober tot 27 oktober 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag21oktober |
Wortelsoep Kalkoenschnitzel met rozijn, gemarineerd in rhum Groene kool met room en spek Kookaardappelen – puree |
Gehakt
|
Dinsdag22oktober |
Preisoep Vogelnestjes in tomatensaus gekruid met oregano Gegratineerde broccoliroosjes Rijst |
Krabsalade |
Woensdag23oktober |
Dubarrysoep Lamsragout op Griekse wijze Erwtjes met tijm Griekse pasta |
Zigeunersalami |
Donderdag24oktober |
Tomatensoep Gebakken rosbief met verse dijonnaise Krokant gesauteerde witloof Kookaardappelen – puree |
Omelet met gemalen kaas |
Vrijdag25oktober |
Parmentiersoep Noordzeevispannetje, geparfumeerd met ricard Preireepjes met cheddarkaas en zure room Frietjes |
Mosterdspek |
Zaterdag26oktober |
Ajuinsoep met gemalen kaas Escalope van kip met witte porto en gemarineerde kerstomaatjes Schorseneren met citroen en peterselie Kookaardappelen – Puree |
Watou -kaas |
Zondag27oktober |
Sint-Germainsoep Stoofpotje met varkenswangetjes in Rodenbach en veenbessen Lauw peertje Kroketten |
Italiaans gerookte ham met mini ovenkoek |