Menu van 14 oktober tot 20 oktober 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag14oktober |
Kippensoep met curry en kokosmelk Herdersgebraad met picklessaus Gebakken bloemkool Gebakken aardappelen met frescokruiden |
Parijzerworst
|
Dinsdag15oktober |
Crecysoep Gebakken worst met gecarameliseerde ajuinringen Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Filet de saxe |
Woensdag16oktober |
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip in groene velouté met wortel groene selder en prei Frietjes |
Versierde tonijnsalade |
Donderdag17oktober |
Peterseliesoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Gebakken bloedworst met ajuinringen |
Vrijdag18oktober |
Seldersoep Verse vis in een sausje met zure room en venkelreepjes Bladspinazie in de room Kookaardappelen – puree |
Weense worstjes met mosterd |
Zaterdag19oktober |
Crème florentine Kalfsblanket ‘marengo’ (tomaat en champignons) Wortelblokjes met tijm en ajuin Kookaardappelen – puree |
Abdijpaté met ajuinconfituur |
Zondag20oktober |
Pompoenroomsoep Eendenbil à l’orange met grand marnier en sinaasappelsap Boontjes met ajuin Rösties in de oven |
Franse Camembert met sandwich |