Menu van 30 september tot 6 oktober 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag30september |
Tomatensoep Kippenbil met verse dragonsaus Gegratineerde bloemkool Puree met zure room |
Kippewit met tuinkruiden
|
Dinsdag1oktober |
Komkommersoep met kruiden kaas Zuiders stoofpotje ‘all’italia’ met zongedroogde tomaat en basilicum Jonge wortel met citroen en tijm Krokketje voor bistro en langste tafel |
Vers gehakt |
Woensdag2oktober |
Preisoep Ardeense burger met gefruite ui en spek Rabarbercompote Landelijk gebakken aardappelen |
Krabsalade met avocado en platte kaas |
Donderdag3oktober |
Wortelsoep Kalkoenrollade met druiven en witte port Courgetten en tomaat in lookjus Aardappel in de oven met grof zeezout en rozemarijn |
Gegratineerde macaroni met hesp en kaas |
Vrijdag4oktober |
St. Germainsoep Gebakken vis met kerstomaat en kappertjes Waldorfslaatje met vinaigrette Frietjes |
Gerookte bacon |
Zaterdag5oktober |
Ajuinsoep met gemalen kaas Bretoens gebraad met roquefort Bladspinazie in de room Kookaardappelen – puree |
Parijzerworst |
Zondag6oktober |
Pompoensoep met kokosmelk Rundstong in getomateerde madeirasaus Boontjes met pijpajuin Kroketten |
Kaas ‘Port salut’ met sandwichen |