Menu van 19 november tot 25 november 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag19november
|
Rode bietensoep Herdersgebraad met blackwellsaus Mini spruitjes met hoeveboter Aardappel tartiflette |
Bierworst |
Dinsdag20november |
Kervelsoep Gehaktballetjes met italiaanse saus Provençaalse groeten met look Pasta |
Appelpaté |
Woensdag21november |
Tomatensoep Rosbief met bearnaisesaus Gebakken witloof Landelijke aardappelen met spek |
Versierde tonijnsalade |
Donderdag22november |
Bloemkoolsoep
Kippenbil met franse kruidenkaas Erwtjes met peterselie en ajuin Kookaardappelen – Puree |
Spiegelei |
Vrijdag23november
|
Crecysoep Gebakken vis met blanke botersaus met bieslook Waaier van cruditeiten met dressing Frietjes |
Hesprolletjes met mimosagroenten |
Zaterdag24november |
Ajuinsoep met gemalen kaas Irish stoofpot met rundsvlees en guinness Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Kip in cocktail |
Zondag25november |
Pompoencrème Orloffgebraad met groene peperroom Gebakken champignons met look Verse kroketten |
Flandrien kaas met boerenpistolet |