Menu van 16 september tot 22 september 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag16september |
Champignonsoep Kalkoenpavet met rozijn, gemarineerd in cognac Jonge wortel met tijm Krokante lucifer-aardappelen |
Americain préparé
|
Dinsdag17september |
Komkommercrème Ardeens gebraad met romige archiduc Gesauteerde bloemkoolroosjes Kookaardappelen -puree |
Provençaals kalfsbrood |
Woensdag18september |
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip in blanke bouillon met wortel, prei en groene selder Rijst |
Champignonworst |
Donderdag19september |
Romige soep van pompoen en zoete aardappel Varkenswangetjes met Rodenbach Warme tomaat met provencaalse kruiden Frietjes |
Zalmsalade |
Vrijdag20september |
Preisoep Koude schotel met nieuwe hollandse maatjes Zomerslaatje met dressing Nieuwe aardappel met lookboter |
Hoofdvlees met mosterd |
Zaterdag21september |
Wortelsoep Gebakken worst met gecarameliseerde ajuin Appelcompote Kookaardappelen – puree |
Zomers Kippeslaatje met groene tuinkruiden |
Zondag22september |
Witloofsoep Kalfsgebraad ‘ fine champagne’ Trio van geroosterde groenten (broccoli,champ,courgette) Kroketten |
Kaas ‘Nazareth’ met ovenkoek |