Menu van 9 september tot 15 september 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag9september |
Courgettesoep Cordon bleu met jagerssaus en spekjes Broccoli met citroenolie en zeste Kookaardappelen- puree |
Mosterdspek
|
Dinsdag10september |
Preisoep Kalfsblanket met pompoen, tijm en sjalot Veldsla met witloof en appelblokjes Frietjes |
Krabsalade met mandarijn |
Woensdag11september |
Tomatensoep Herdersgebraad met picklessaus Knolselder met peterselie Puree met gemalen kaas |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Donderdag12september |
Dubarrysoep Gemarineerde kalkoen met dragon en platte kaas Jonge spinazie, gesauteerd in hoeveboter Pasta |
Omelet met tuinkruiden |
Vrijdag13september |
Paprikacrème Gebakken zalm met knoflook – dillekorst Preireepjes in lichte room Aardappelkrieltjes met hoeveboter |
Petit Paris |
Zaterdag14september |
Waterkerssoep Ardeense burger met zoet-zure kriekensaus Appelcompote Kookaardappelen -puree |
Filet de saxe |
Zondag15september |
Pompoensoep Zacht gegaarde beenham met romige mascarpone Boontjes met ajuin Aardappelnootjes |
Kaas ‘franse Camembert’ met sandwichen |