Menu van 26 augustus tot 1 september 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag26augustus |
Knolseldersoep Slavinken met gesmolten kaas en gebakken uitjes Bloemkoolroosjes Gegratineerde aardappelen met room |
Leverworst
|
Dinsdag27augustus |
Mediteraanse soep Kippenbil met veloutésaus en basilicum Waldorfslaatje met dressing Frietjes |
Hamrolletjes met mimosagroenten |
Woensdag28augustus |
Florentijnse soep Gelardeerd gebraad met mosterdsaus Jonge worteltjes met peterselie Kookaardappelen – puree |
Versierde krabsalade |
Donderdag29augustus |
Wortelsoep Cordon bleu met rozemarijn en tijm Gestoofde prei met room Kookaardappelen – puree |
Croque monsieur met hesp en kaas |
Vrijdag30augustus |
Preisoep met kruidenkaas Versierde schotel met nieuwe maatjes met ajuin Zomers slaatje met radijs en dressing Nieuwe aardappel met lookboter |
Griglia met tuinkruiden |
Zaterdag31augustus |
Pompoensoep met room Varkensstoofpotje met peperkoek en rode bessen Appelmoes Peterselie-aardappelen |
Boerenpaté |
Zondag1september |
Soepje van prinsessenboontjes Kalfsgebraad met champignons, kaas en garnalen Gebakken witloof Kroketjes |
Kaas Père Joseph en suikerbrood |