Menu van 12 augustus tot 18 augustus 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag12augustus |
Wortelsoep Gepaneerde schnitzel met jagerssaus Prei in de room Kookaardappelen / puree |
Provençaals kalfsbrood
|
Dinsdag13augustus |
Tomatensoep Gebakken kippenbil met archiducsaus Zomergroenten in de wok (paprika, courgette, aubergine, tomaat en look) Rijst |
Pastasalade met zongedroogde tomaatjes, olijf en krab |
Woensdag14augustus |
Preisoep Vogelnestje in romige tomatensaus met madeira Koude groenten met bieslookdressing Puree |
Omelet met gemalen kaas |
Donderdag15augustusO.L.V. Hemelvaart |
Spinazieroomsoep Rode wijn Gebakken rosbief met choronsaus Boontjes met spek – tomaat met tuinkruiden Kroketten |
Italiaanse Ganda ham met cavaillon en sandwichen |
Vrijdag16augustus |
Paprikasoep Gestoomde vis met currysausje en appelbrokjes Bladspinazie Puree met gemalen kaas |
Mosterdkaas |
Zaterdag17augustus |
Boerensoepje Vol-au-vent met geconfijte kerstomaat en ricotta Worteltjes met pijpajuin Kookaardappelen – puree |
Champignonworst |
Zondag18augustus |
Aspergesoep Ardeens gebraad met een mosterd-honingsaus Lauwe perzik Kroketten |
Zomerpaté met appeltjes en zachte pistolet |