Menu van 29 juli tot 4 augustus 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag29juli |
Tomatensoep Vol-au-vent met citroenzeste en bladerdeegje Boontjes met peterselie Mekong-rijst met pijpajuin |
Haringfilet op azijn
|
Dinsdag30juli |
Champignonsoep Ardeens gebraad met geitenkaas-saus Gebakken witloof Rozemarijnaardappelen met grof zeezout |
Preskop in tomatensaus |
Woensdag31juli |
Preisoep Rundsgoulash op hongaarse wijze Cruditeiten met honingdressing Frietjes |
Rozemarijnham met mimosagroenten |
Donderdag1augustus |
Soep Andalouse Gemarineerde kalkoenbrochette met sausje van ananas en kokos Zomergroenten in de wok Kookaardappelen – puree |
Gebakken witte pens met ajuin |
Vrijdag2augustus |
Wortelsoep Vispannetje met avocado en zure room Gebakken preireepjes Karnemelkpuree met noisetteboter |
Gevogeltesalade met mandarijn |
Zaterdag3augustus |
Paprikacrème Gesauteerde kaasburger met rozemarijn Lauwe perzik Kookaardappelen – puree |
Gerookte bacon |
Zondag4augustus |
Aspergecrème Kalfsgebraad met cognac en witte druiven Krokant gebakken broccoli Kroketten |
Franse kaas ‘vieux pané’ met sandwichen |