Menu van 22 juli tot 26 juli 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22juli |
Soep florentine Gehaktballetjes met getomateerde madeirasaus Knolselder met peterselie Pasta |
Bierworst
|
Dinsdag23juli |
Courgettesoep Gentse waterzooi van kip in blanke velouté met wortel, prei en groene selder Rijst |
Noordzeesalade |
Woensdag24juli |
Tomatensoep Gebakken rosbief met groene peperroomsaus Frisse bloemkoolroosjes in tartare Frietjes |
Boerenpaté |
Donderdag25juli |
Komkommercrème Kalkoenpavet à l’orange met sinaassap en grand marnier Preireepjes in lichte room Gebakken aardappel met tuinkruiden |
Wentelteefjes met bruine suiker |
Vrijdag26juli |
Kervelsoep Gefrituurde visreepjes met verse tartaar Zomerslaatje met honingdressing Koude aardappel met pijpajuin |
Versierde vleessalade |
Zaterdag27juli |
St. Germainsoep Varkenstongetjes in ’t groen met kervel,estragon en dille Jonge wortel met tijm Kookaardappelen – puree |
Paterskaas van Watou |
Zondag28juli |
Slacrèmesoep Orloff-gebraad met kaas, ham en romige champignonsaus Lauwe perzik Kroketten |
Gerookte ham met cavaillon en broodjes |