Menu van 8 juli tot 14 juli 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8juli |
Champignonsoep Gemarineerde kip in bigaradesaus (tomaat, sinaas, citroen, karamel) Gebakken witloof Puree met krokante spekjes |
Hespeworst |
Dinsdag9juli |
Tomatensoep Kalfsblanquette in spaanse saus (spek, ajuin, wortel, tomaat, tomatenpuree, look) Cruditeiten in french dressing Frietjes |
Versierde krabsalade |
Woensdag10juli |
Slasoep Gepaneerd lapje met mirabellen Provençaalse tomaat Landelijk gebakken aardappelen |
Omelet |
Donderdag11juliVlaamse feestdag |
Preisoep Rode wijn Kalkoenpavé met zoet-zure noorderkrieken Bloemkoolroosjes Aardappel met grof zout en rozemarijn |
Zuiderse kip met rode pesto |
Vrijdag12juli |
Wortelsoep Gebakken vis met ansjovishollandaise Prei in de room Kookaardappelen – puree |
Provençaals vleesbrood |
Zaterdag13juli |
Komkommercrème Rundsstoofpotje met salie en zilveruitjes Rabarbercompote Kookaardappelen – puree |
Mosterdspek |
Zondag14juli |
Pompoencrème Zacht gegaarde beenham met archiducsaus Fijne boontjes met ajuin Kroketten |
Kaas ‘Maredsous’ met sandwichen |