Menu van 1 juli tot 7 juli 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag1juli |
Zurkelsoep Cordon bleu met cognac en witte druiven Jonge wortel met pijpajuin Kookaardappelen – puree |
Filet de saxe |
Dinsdag2juli |
Tomatensoep Kalkoenrollade met bercysaus (witte wijn, sjalot, peterselie) Jonge bladspinazie, gesauteerd in hoeveboter Krieltjes met peterselieboter |
Zuiderse salade met mozarella |
Woensdag3juli |
Parmentiersoep Gelardeerd gebraad met Franse kruidenkaas Courgette en tomaat in lookjus Puree met krokante ajuin |
Hespenworst |
Donderdag4juli |
Crecysoep Kippenbil met auroresaus (getomateerde supreme) Witloof en veldsla in dressing Frisse aardappelsalade |
Croque monsieur met hesp en kaas |
Vrijdag5juli |
Knolseldersoep Versierde schotel met tomaat en grijze garnaal Cruditeitenslaatje in remoulade Frietjes |
Hoofdvlees met mosterd |
Zaterdag6juli |
Spinaziesoep Ardeense burger met gebakken ajuinringen Broccoliroosjes met hoeveboter Kookaardappelen – puree |
Appelpaté |
Zondag7juli |
Venkel-tomaatsoep Varkenswangetjes met mosterd en peperkoek Lauwe peer Aardappelballetjes |
Kaas Supreme coeur de Lyon met suikerbrood |