Menu van 17 juni tot 23 juni 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag17juni |
Seldersoep Cordonbleu met honing-mosterdsaus Gebakken witloof Krokante lucifer-aardappelen |
Gerookte bacon |
Dinsdag18juni |
Tomatensoep Gentse waterzooi van kip in blanke velouté met wortel, prei en groene selder Pasta |
Tomaat-mozzarella met avocadodressing |
Woensdag19juni |
Lentesoep Rundsgoulash op Hongaarse wijze Tomaat in de oven met Provençaalse kruiden Kookaardappelen – puree |
Versierde tonijnsalade met ei, appel en komkommer |
Donderdag20juni
|
Kervelroomsoep Versierde americain-schotel met pijpajuin Lente-salade met tuinkruiden-mayonaise Frietjes |
Macaroni met broccoli, ham en kaas |
Vrijdag21juni |
Courgettesoep Gebakken vis met sausje van citroenverbena en tijm Juliennegroentjes in de room Bieslook – puree |
Champignonworst |
Zaterdag22juni |
Uiensoep met gemalen kaas Slavinken met franse kruidenkaas Knolselder in veloutésaus met verse peterselie Gebakken aardappelen met cajun |
Versierde vleessalade |
Zondag23juni |
Oostendse vissoep Varkenshaasje met peperroomsaus Lauwe perzik Rösti aardappelen in de oven |
Franse kaas ‘Vieux pané’ met mini ovenkoek |