Menu van 27 mei tot 2 juni 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag27mei |
Kervelsoep Gehaktballetjes met pittige tomatensaus Wortelblokjes met tijm Pasta |
Gebraiseerd spek |
Dinsdag28mei |
Courgettesoep Haantje in rode wijn met spek, zilveruitjes en champignons Boontjes met ajuin en peterselie Puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Woensdag29mei |
Tomatensoep Varkensstoofpot ‘momerency’ met peperkoek en rode bessen Appelmoes Gebakken aardappelen met tuinkruiden |
Honingham met geraspte knolselder |
Donderdag30meiHemelvaart |
Aspergeroomsoep Rode wijn Feestelijke Orloff met mozzarella en champignons Tomaat in de oven Verse kroketjes |
Gerookte rode zalm met ajuin en zachte broodjes |
Vrijdag31mei |
Uiensoep met gemalen kaas In witte wijn gepocheerde vis met kreeftensausje Gebakken prei Puree met spekjes |
Hespenworst |
Zaterdag1juni |
Slasoep met Franse kruidenkaas Gebraiseerde kalkoen stroganoff Spinazie in de room Kookaardappelen – puree |
Versierde kipcurry |
Zondag2juni |
Bretoense vissoep Kalfsgebraad met cognac en romige druivensaus Gestoofde voorjaarsgroenten Duchesse-aardappelen |
Chimay kaas met sandwichen |