Menu van 13 mei tot 19 mei 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag13mei |
Spinaziesoep Gebakken cordon bleu met rozemarijnsaus Boontjes met ajuinsnippers Kookaardappelen – puree |
Haringfilet met ajuinringen |
Dinsdag14mei |
Wortelkokossoep Gemarineerde kipbrochetten met lichte kerrie Gecarameliseerde ananas Rijst |
Versierde tonijnsalade |
Woensdag15mei |
Tomatensoep Vleesbrood met kriekensaus Gegratineerde bloemkool Gebakken aardappelen met tuinkruiden |
Lentepaté met appeltjes |
Donderdag16mei |
Kippensoep Rundsgoulash met rode wijn, paprika, tomaat en look Tomatensalsa met verse kruiden Frietjes |
Gebakken omelet |
Vrijdag17mei |
Waterkerssoep Gepaneerde pladijsreepjes met verse tartaar Slaatje met veldsla en witloof Puree met verse tomaten |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zaterdag18mei |
Broccolisoep Kaloenescaloppe met sausje van citroentijm Gewokte lentegroentjes Kookaardappelen – Puree |
Kaas |
Zondag19mei |
Agnés sorelsoep Rundstong in madeira met boschampignons Wortelreepjes met ui kroketten |
Filet d’anvers met cavaillon en sandwiches |