Menu van 5 november tot 11 november 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag5november
|
Wortelsoep Vogelnestje met tomatensaus Erwtjes met gebakken ui Pasta met groene kruiden |
Leverworst |
Dinsdag6november |
St. Germainsoep met broodkorstjes Gemarineerde escalope van kip met witte porto Gestoofde boontjes met ajuin Puree met bieslook |
Hoofdvlees met mosterd |
Woensdag7november |
Tomatensoep Beenham met mosterdsaus Slaatje van witloof met veldsla Frietjes |
Kaas Nazareth |
Donderdag8november
|
Cressonsoep
Gebakken worst met rozemarijn-tijmsaus Hutsepot van wintergroenten met vers geregeld |
Gebakken wentelteefjes met bruine suiker |
Vrijdag9november
|
Pompoensoep Paling in de room met spek en sjalotten Spinazie in de room Puree |
Salade fregola sarda met zongedroogde tomaten en mozzarella |
Zaterdag10november |
Vissoep Cordon bleu met 4-kazensaus Geglaceerde worteltjes met tijm en ajuin Kookaardappelen – Puree |
Peperbacon |
Zondag11novemberWAPENSTILSTAND |
Aspergesoep Rode wijn Wildstoofpotje van hert met poivradesaus en veenbessen Warme tomaat provencaals Peertje in de rode wijn Verse kroketten |
Wildpaté met uienkonfituur en broodjes |