Menu van 15 april tot 21 april 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag15april |
Broccolisoep Zacht gesmoord varkenshaasje met Cognac en gorgonzola Jonge wortel met tijm Landelijk gebakken aardappel |
Haringfilet met ajuin |
Dinsdag16april |
Tomatensoep Gemarineerde kalkoenescaloppe met groene pepersaus Slaatje met witloof en veldsla Frietjes |
Versierde vleessalade |
Woensdag17april |
Knolseldersoep Parmentierschotel met gehakt en prei onder aardappeldeksel |
Lentepaté met asperges |
Donderdag18april |
Wortelsoep Gentse waterzooi van kip in blanke bouillon met fijne juliennegroenten Rijst |
Verloren brood met bruine suiker |
Vrijdag19april |
Preisoep Papsaus met gekookt eitje en ajuinsnippers Kookaardappelen – puree |
Mosterdspek |
Zaterdag20april |
Slasoep Lentegebraad met gebakken uiringen Rode kool met appeltjes Kookaardappelen –puree |
Kaas ‘Tallegio’ |
Zondag21april |
Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep Rode wijn Feestelijke orloff met kalkoen, mozarella, tomaat en champignonroomsaus Boontjes met spekjasje en zoet peertje Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met sandwiches |