Menu van 8 april tot 14 april 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag8april |
Venkelsoep Cordon bleu met graanmosterd Gebakken bloemkoolroosjes Puree met krokante ajuin |
Provençaals kalfsbrood |
Dinsdag9april |
Tomatensoep Stoofpotje van kalkoen met geconfijte kerstomaat en ricotta Slaatje met cruditeiten Frietjes |
Leverworst |
Woensdag10april |
Courgettesoep Gelardeerd gebraad op Bretoense wijze (appel,tomaat,look) Savooikool met spekjes Kookaardappelen -puree |
Krabsalade met mandarijn |
Donderdag11april |
St. Germainsoep Gegratineerde hesprolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Omelet natuur |
Vrijdag12april |
Wortelsoep Gebakken vis met krabkorstje en mierikswortel Gesauteerde broccoli Kookaardappelen – puree |
Maredsous – kaas |
Zaterdag13april |
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken ardeense burger met dragonsaus Lauw peertje Kookaardappelen -puree |
Preskop met mosterd |
Zondag14april |
Pompoensoep Kalfsgebraad met romige archiducsaus (champignons) Schorseneren met citroen en peterselie Kroketten |
Gerookte cobourg met zachte broodjes |