Menu van 1 april tot 7 april 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag1april
|
Tomatensoep Vol-au-vent met citroenzeste en een bladerdeegje Wortelreepjes Mekong rijst met pijpajuin |
Américain Préparé |
Dinsdag2april
|
Parmentiersoep Gehaktballetjes met Provençaalse tomatensaus Boontjes met ajuin Kookaardappelen – Puree |
Peperbacon |
Woensdag3april |
Crecysoep Ardeens gebraad met Franse kruidenkaas Bladspinazie met room Gesauteerde aardappelen met verse tuinkruiden |
Versierde tonijnsalade met perzik |
Donderdag4april |
Knolseldersoep Zuiders rundsstoofpotje met tomaat en basilicum Fris groentenslaatje met mosterddressing Frietjes |
Kaaskroket met remoulade |
Vrijdag5april |
Soep Florentine Vispannetje met avocado Gebakken preireepjes Karnemelkpuree met gebruinde boter |
Pastasalade met Weense worstjes |
Zaterdag6april |
Champignonsoep Varkenstongetjes in blanke bouillon met kervel Erwtjes op z’n Vlaams Kookaardappelen – puree |
Champignonworst |
Zondag7april |
Aspergecrème Gebaiseerde kalkoenborst met sinaas en grand marnier Lauwe perzik Kroketten |
Franse kaas ‘suprème’ met ovenkoek |