Menu van 25 maart tot 31 maart 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25maart
|
Crecysoep Ardeens gebraad met bonnefoysaus (witte wijn, tijm, dragon, citroen) Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen |
Preskop met mosterd |
Dinsdag26maart
|
Erwtensoep met korstjes Kippestoofpotje met Franse kruidenkaas Worteltjes met pijpajuin Kookaardappelen -puree |
Bacon |
Woensdag27maart |
Tomatensoep
Kaasburger met noorderkrieken Gebakken prei in hoeveboter Kookaardappelen -puree |
Hesprolletjesmet mimosagroenten |
Donderdag28maart |
Seldersoep
Varkensstoofvlees ‘momerency’met peperkoek en rode bessen Fris cruditeitenslaatje met vinaigrette Frietjes |
Gebakken Witte pens |
Vrijdag29maart |
Paprikasoep met Provençaalse kruiden
Vispannetjes met verse tuinkruiden Gebakken spinazie Kookaardappelen – puree |
Pastasalade met Weense worstjes |
Zaterdag30maart |
Soep Florentine
Kalkoenpave met geconfijte kerstomaatjes Lauw peertje Kookaardappelen – puree |
Kaas‘ Oud Brugge’ |
Zondag31maart |
Preisoep Kalfsgebraad met rozemarijnsaus Gebakken witloof Kroketten |
Italiaanse gerookte ham met zachte broodjes |