Menu van 18 maart tot 24 maart 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18maart
|
Knolseldersoep Gesauteerde worst met rozemarijnsaus Vlaamse hutsepot met gebakken geregeld |
Weense worstjes
met mosterd |
Dinsdag19maart
|
Parmentiersoep met kruidenkaas Prosciuttoham met perigoudinnesaus Mini spruitjes met spek Gebakken luciferaardappelen |
Zuiderse kip met pesto |
Woensdag20maart |
Tomatensoep
Gebakken kip met groene curry en kokosroom Gestoofde erwtjes Pasta verne |
Haringfilet
met ajuinringen |
Donderdag21maart |
Courgettesoep
Rundgoulash met Rodenbach en pruimen Warme tomaat met provencekruiden Frietjes |
Omelet |
Vrijdag22maart |
Boontjessoep
Gepaneerde pladijs met verse tartaar Franse rauwkost schotel Puree |
Assortiment
charcuterie |
Zaterdag23maart |
Paprikasoep
Gemarineerde kalkoenfilet à l’orange met sinaassap en grand marnier Lauwe perzik Kookaardappelen – puree |
Abdijpaté |
Zondag24maart |
Preisoep Varkenshaasje met champignoncrème Gestoofd witloof met hoeveboter Kroketten |
Paterskaas
met boerenpistolets |