Menu van 11 maart tot 17 maart 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag11maart
|
Wortelsoep Blinde vink met gebruinde ajuin Groene kool met spekjes Kookaardappelen – puree |
Americain préparé |
Dinsdag12maart
|
Preisoep Gemarineerde kip met mirabellen en cognac Gebakken broccoli Kookaardappelen – puree |
Opgevulde kalfsroulade |
Woensdag13maart |
Tomatensoep
Gegratineerde witloofrolletjes met kaassaus Kookaardappelen – puree |
Provençaals
vleesbrood |
Donderdag14maart |
Broccolisoep
Kalfsblanket met avocado en zure room Wortelblokjes met tijm Pasta |
Gebakken
bloedworst |
Vrijdag15maart |
Witloofsoep
Gegratineerd vispannetje met kreeftensaus Julienne van prei Frietjes |
Hespenworst |
Zaterdag16maart |
ChampignonsoepVarkenswangetjes “Marie-Madeleine”
Lauw peertje Gebakken aardappeltjes met cajun-kruiden |
Versierde
krabsalade |
Zondag17maart |
Pompoencrème Gebraiseerde kalkoenborst met ricotta en paprika Schorseneren met citroen Kroketjes |
Kaas
Suprème coeur de Lyon met sandwiches |