Menu van 4 maart tot 10 maart 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4maart
|
Tomatensoep Ardeens gebraad met graantjesmosterd Rode kool met appeltjes Gebakken aardappelen |
Zuiders
kippenwit |
Dinsdag5maart
|
Courgettesoep Kippenstoofpotje met kokosroom en groene curry Witloof met hoeveboter Rijst |
Hamrolletjes
gevuld met asperges |
Woensdag6maart |
Wortelsoep
Cordon bleu met roze pepersaus Gebakken bloemkool Rozemarijn aardappelen |
Tonijnsalade met peertjes |
Donderdag7maart |
Paprikasoep met ricotta
Zuiderse rundskarbonaden met tomaat, look en olijven Frisse cruditeiten met Griekse yoghurt Frietjes |
Gebakken
omelet |
Vrijdag8maart |
Knolseldersoep
Zalm met citroen mousseline Bladspinazie Puree |
Hespenworst |
Zaterdag9maart |
Kippensoep
Gebakken worst met gebruinde ajuinringen Hutsepot van wintergroenten met varkensschenkel |
Preskop in tomatensaus |
Zondag10maart |
Broccolisoep Orloffgebraad met goudakaas, ham en champignonsaus Lauwe perziken Rosties |
Kaas
Passendaele prélude met sandwiches |