Menu van 29 oktober tot 4 november 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag29oktober
|
Seldersoep Gebakken rosbief met peperroomsaus Schorseneren met citroen en peterselie Gesauteerde aardappelen |
Vers gehakt met augurkjes |
Dinsdag30oktober |
Kippensoep Vogelnestje in tomatensaus met madeirawijn Gestoofde preiringen Kookaardappelen – Puree |
Champignonworst |
Woensdag31oktober |
Preisoep Kalfsblanquette met witte asperges en tomaat Jonge wortel en erwtjes met ui, honing en tijm Kookaardappelen – Puree |
Krabsalade met perzik |
Donderdag1novemberALLERHEILIGEN
|
Pompoenroomsoep
Rode wijn Gebraisseerde kalkoen ‘fine champagne’ Herfstappeltje met vloeibare honing Verse kroketten |
Gerookte zalm met ajuin en zacht broodje |
Vrijdag2novemberALLERZIELEN
|
Tomatensoep Gebakken vis met korstje van krab en mierikswortel Gesauteerde broccoliroosjes Puree met parmezaankaas |
Filet de Saxe |
Zaterdag3november |
Kervelsoep Gentse waterzooi van kip met prei, wortel en groene selder Rijst |
Kippenwit met tuinkruiden |
Zondag4november |
Agnes Sorelsoep Zacht gesmoord kalfsgebraad met cognac en gorgonzola Krokant gebakken witloof Kroketten |
Brie met sandwiches |