Menu van 18 februari tot 24 februari 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18februari
|
Groentensoep Vleesbroodje, zoet-zuur met Luikse siroop Appelmoes Puree |
Americain préparé |
Dinsdag19februari
|
Preisoep Kippeschnitzel met Provençaalse tomatensaus Geglaceerde worteltjes Pasta Verne |
Leverworst |
Woensdag20februari |
Tomatenroomsoep
Gegratineerde hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Versierde
kippensalade |
Donderdag21februari |
Broccolisoep
Gentse waterzooi van kip in blanke velouté Fijne juliennegroenten Rijst |
Fish-stick met
verse remoulade |
Vrijdag22februari |
Knolseldersoep
Gepocheerde vis met Thaise curry Gewokte groentjes Noedels |
Champignonworst |
Zaterdag23februari |
Pompoensoep
Varkenshaasje met geconfijte kerstomaat en zure room Spruitjes met spek Kookaardappelen – puree |
Kaas
Franse camembert |
Zondag24februari |
Ajuinsoep met kaas Konijn op klassieke wijze met Rodenbach en pruimen Boontjes met lookboter Kroketjes |
Gerookte ham
met sandwiches |