Menu van 4 februari tot 10 februari 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4februari
|
Waterkerssoep Kaasburger met sausje van Noorderkrieken Gebakken erwtjes en wortel met ajuin Kookaardappelen -Puree |
Provençaals
kalfsbrood |
Dinsdag5februari
|
St. Germainsoep met korstjes Zuiderse rundskarbonaden ‘catalan’ (tomaat, zilverui, olijven en look) Broccoligratin Kookaardappelen – puree |
Weense worstjes
met mosterd |
Woensdag6februari |
Tomatensoep
Gesauteerde kip met jagersaus Knolselder met citroen en peterselie Frietjes |
Noordzeesalade |
Donderdag7februari |
Bloemkoolsoep
Gebakken rosbief met béarnaise Gestoofd witloof met hoeveboter Kookaardappelen – puree |
Gebakken
bloedworst |
Vrijdag8februari |
Parmentiersoep met kruidenkaas
Gegratineerd vispannetje met fijne groentjes Stamppot met spinazie en hoeveboter |
Mosterdspek |
Zaterdag9februari |
Wortelsoep
Kalfsblanket op z’n Vlaams Julienne van wintergroenten (champignons, prei, wortel, selder) Gekookte aardappel – puree |
Gerookte
kalkoenfilet |
Zondag10februari |
Paprikasoep Orloffgebraad met hesp, kaas en champignonroomsaus Lauwe perzik Kroketjes |
‘ Kaas’
St. Nectaire met sandwiches |