Menu van 21 januari tot 27 januari 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag21januari
|
Parmentiersoep Winterse schotel met gehakt onder preideksel Gegratineerde puree |
Pilchards in
tomatensaus |
Dinsdag22januari
|
Erwtensoep met broodkorstjes Kipcordon bleu met Spaanse saus Stamppot van groene kool met spekjes Gebakken aardappelen met cajunkruiden |
Versierde
kipsalade |
Woensdag23januari |
Tomatensoep
Casselrib met 4-kazensaus Gebakken witloof Aardappeltjes met rozemarijn |
Hespenworst |
Donderdag24januari |
Broccolisoep
Varkenstoverij op z’n Vlaams met pruimen en Rodenbach Appelcompote Kookaardappelen – puree |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Vrijdag25januari |
Kippensoep
Noordzeevispannetje met limoenmousseline Avocado op een bedje van spinazie Frietjes |
Kaas
‘tallegio ciresa’ |
Zaterdag26januari |
Ajuinsoep met gemalen kaas
Kalkoenpavet met champignonsaus Geglaceerde wortelen met tijm Kookaardappelen – puree |
Gebraiseerd spek |
Zondag27januari |
Aspergecrème Varkenshaasje met dragon, look en citroenzeste Gegratineerde bloemkoolroosjes Kroketten |
Gerookte ham met hot-dogbroodje |