Menu van 31 december tot 6 januari 2019
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag31decemberoudejaar
|
Wortelsoep Belegde broodjes |
Apero met hapjes
Witte wijn
Romige pompoensoep Op vel gebakken zeebaars met grijze garnalen, blanke botersaus en preimousseline Gebakje met rode vruchten |
Dinsdag1januarinieuwjaar |
Champignonsoep met wilde paddenstoelen rode wijn Gebakken rundsfilet pur ‘fine champagne’ Mini-peertje in de rode wijn en krokant witloof Verse kroketjes Taartje van ‘oud naar nieuw’ |
Dambord van zalm met sandwiches |
Woensdag2januari |
Tomatenroomsoep Bretoens gebraad met cognac en witte druiven Rode kool met appeltjes Aardappelen met lookboter |
Kippenwit met tuinkruiden |
Donderdag3januari |
St. Germainsoep met lookkorstjes
Cordon bleu met verse dragon Witte boontjes in tomatensaus Kookaardappelen – Puree |
Weense worstjes met mosterd |
Vrijdag4januari |
Bloemkoolsoep Gebakken filet meunière met mousseline en basilicum Broccoliroosjes met gesmolten boter Kookaardappelen – Puree |
Versierde vleessalade |
Zaterdag5januari |
Courgettecrème Varkensstoofpotje ‘montmerency’ met peperkoek en rode bessen Appelmoes Kookaardappelen – Puree |
Petit Paris |
Zondag6januari |
Pompoenroomsoep Gebraisseerde kalkoen met roquefort-tijmsaus Gebakken witloof Kroketten |
‘Brugse blomme’ kaas met sandwiches |