Menu van 24 december tot 30 december 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag24decemberkerstavond
|
Parmentiersoep Belegde broodjes |
Apero met hapjes
Tomatensoep met zure room Versierde kerstschotel met gerookte zalm, heilbot, mousse van makreel en grijze garnalen, vergezeld van een waterkerssausje en mini-broodje |
Dinsdag25decemberkerstdag |
Pastinaaksoep met zeste van citroen rode wijn Feestelijke kerstkalkoen, gevuld met peer en grand marnier saus met mandarijn Krokant groentekoekje en appeltje met veenbessen Pom-pin-kroketjes Kerstboom in vanille-ijs |
Gevuld speenvarkentje met boerenbroodjes |
Woensdag26december2e kerstdag |
Tomatenroomsoep Geglaceerde rundskarbonaden met honing en balsamicojus Appelcompote Landelijk gebakken aardappelen |
Haringfilet met ajuin |
Donderdag27december |
Groene koolsoepGentse waterzooi van kip in blanke velouté met wintergroenten
Risotto funghi (champignons) |
Omelet met tuinkruiden |
Vrijdag28december
|
Ajuinsoep met gemalen kaas Gebakken vis met korstje van krab, broodkruim en dille Stoemp van prei en aardappelen met karnemelk |
Broccoliworst |
Zaterdag29december |
Pompoensoep Ardeense burger met ricotta en mirabellen Wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Gerookte cobourgham |
Zondag30december |
Wintersoep Navarin van konijn met sjalot, wortel, raap, tomatenpuree, mosterd en noilly prat Boontjes met peterselie Aardappelblokjes |
‘Oude Brugge’ kaas met suikerbrood |