Menu van 22 oktober tot 28 oktober 2018
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag22oktober
|
Champignonsoep Cordon bleu met dragonsaus Stoemp van savooikool met spekjes Gebakken aardappelen |
Americain préparé |
Dinsdag23oktober |
Groene koolsoep Herdersgebraad met paprikacrème en zure room Gebakken witloof Kookaardappelen – Puree |
Crèmepaté |
Woensdag24oktober |
Tomatensoep Varkensstoofpotje ‘Montmerency’ met peperkoek en rode bessen Appelcompote Kookaardappelen – Puree |
Sardienen in olijfolie |
Donderdag25oktober
|
Maissoep
Kalkoenrollade met mascarpone en avocado Gesauteerde bloemkool Kookaardappelen – Puree |
Gegratineerde spaghetti bolognaise |
Vrijdag26oktober
|
Knolseldersoep Gebakken vis met sausje van dille en mosselen Spinazie in de room Gefrituurde krieltjes |
Weense worstjes met mosterd |
Zaterdag27oktober |
Wortelsoep Gebakken worst met ajuinringen Hutsepot op z’n vlaams met varkensschenkel |
Versierde vleessalade |
Zondag28oktober |
St. Germainsoep Konijn met pruimen en gebakken champignons Gebakken boontjes Duchesse-aardappelen |
Watou kaas met suikerbrood |