Menu van 20 april tot 26 april 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag20April
|
Kippenvelouté Hamrolletjes met witloof Gegratineerde puree |
Hoofdvlees met mosterd |
Dinsdag21April |
Courgettesoep Ardeens gebraad met zilveruitjes en spek Gegratineerde bloemkoolroosjes Gesauteerde aardappel met rozemarijn |
Petit paris |
Woensdag22April |
Ajuinsoep met gemalen kaas Vol-au-vent met lichte kerrie, champignons en een bladerdeegje Wortelblokjes met tijm Rijst |
Omelet met tomaat |
Donderdag23April |
Tomatensoep Gebakken biefstuk met béarnaise Slaatje van koude groenten in vinaigrette Frietjes |
Versierde tonijnsalade |
Vrijdag24April |
Champignonsoep Gesauteerde victoriabaars op Oostendse wijze met wortel, prei en courgette in looksaus Pasta |
Tagliatelle met kip en geconcasseerde tomaat |
Zaterdag25April |
Preisoep Vleesbrood met zoete honingmosterdsaus Appelmoes Kookaardappelen – Puree |
Americain préparé |
Zondag26April
|
Spinaziesoep ‘florentine’ Rundstong in madeira en boschampignons Fijne boontjes met ajuin Kroketten |
Kaas Nazareth met suikerbrood |