Menu van 27 april tot 3 mei 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag27April
|
Knolseldersoep Kaasburger met graanmosterd Rode kool met appeltjes Kookaardappelen – Puree |
Italiaanse ham ‘Cobourg’ |
Dinsdag28April |
Wortelvelouté met sinaasappel Mosterdgebraad met witte port en druiven Krokant gestoofde preireepjes Gebakken aardappelen met frescokruiden |
Gebakken bloedworst |
Woensdag29April |
Parmentiersoep Kippenbout op franse wijze met knoflook en citroen Erwtjes met ajuin Puree met zure room en bieslook |
Versierde vleessalade met tomaat |
Donderdag30April |
Zurkelsoep Bretoens varkensstoofpotje ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek Lauw peertje Spekjespuree |
Lentepaté |
Vrijdag1Mei |
Zuid-Afrikaanse gele paprikasoep Witte wijn Gepocheerde vis met mascarpone en gandareepjes Kleurige lentegroentjes Kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuin en tafelbroodjes |
Zaterdag2Mei |
Indische kippensoep met kerrie Cordon bleu met mirabellen en kruidenkaas Vichy wortelblokjes met peterselie Kookaardappelen – Puree |
Gerookte kalkoenfilet |
Zondag3Mei
|
Tomatenroomsoep met balletjes Proscuittoham ‘perigoudinne’ met madeira Gebakken witloof in hoeveboter Noisette-aardappelen |
Leerdammer kaas met suikerbrood |