Menu van 4 mei tot 10 mei 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag4Mei
|
Erwtensoep Rosbief met zachte looksaus en port Gegratineerde bloemkoolroosjes Landelijk gebakken aardappelen |
Droge worstjes |
Dinsdag5Mei |
Chickensoep met groene kerrie Kalfsblanket met tuinkruiden (dille, kervel, peterselie) en champignons Romanoboontjes met tomaat Rijst |
Omelet met tuinkruiden |
Woensdag6Mei |
Wortelsoep Pittige kippengyros met italiaanse saus en groene pesto Fris waldorfslaatje met radijs Pasta primavera |
Zalmsalade met dille |
Donderdag7Mei |
Tomatensoep Gebakken boomstammetjes met piccalilly saus Appelmoes Soubisepuree |
Assortiment charcuterie |
Vrijdag8Mei |
Edelpreisoep
Versierde schotel met tomaat en grijze garnalen Rauwe groenten met french dressing Frietjes
|
Macaroni milanese (tomatensaus, hesp, champignons) |
Zaterdag9Mei |
Ajuinsoep Kippenbout met honingmosterdsaus Krokant gebakken witloof Kookaardappelen – Puree |
Lunchworst |
Zondag10MeiMOEDERDAG
|
Witloofsoep Rode wijn Ardeens gebraad met jagersaus en witte druiven Preireepjes met licht room Kroketten |
Franse camembert met tafelbroodjes |