Menu van 18 mei tot 24 mei 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag18Mei
|
Kervelsoep
Kip met witte porto en rozijnen Gebakken witlooof met hoeveboter Aiolipuree met olijfolie en zongedroogde tomaten |
Filet de saxe |
Dinsdag19Mei
|
Bloemkoolsoep
Kalfsblanquette in geuze, gekruid met salie en honing Witte bonen in tomatensaus Pasta met ricotta |
Luikse salade met spekreepjes, boontjes en aardappelen |
Woensdag20Mei
|
Wortelsoep
Cordon bleu met balsamicojus en mango Frisse groentjes in honingvinaigrette Crecyaardappelen met tomaatblokjes |
Omelet soubise (ajuin en weense worstjes) |
Donderdag21Mei
|
Pastinaaksoep
Vleesbrood zoetzuur met noorderkrieken Prinsessen met ajuin en peterselie Landelijk gebakken aardappelen |
Port salut kaas |
Vrijdag22Mei
|
Tomatensoep
Gebakken pangasius met remoulade Witloofslaatje met veldsla en gribichesaus Frietjes |
Gehakt |
Zaterdag23Mei
|
Spinaziesoep
Herdersgebraad met crème de Dijon en ajuinringen Wortelblokjes met tijm Kookaardappelen – Puree |
Bruine jagersworst |
Zondag24MeiPINKSTEREN
|
Velouté van krab met jonge uitjes
Rode wijn Gebraisseerde kalkoenborst met gorgonzola-tijmsaus Jonagold appeltje met honing Verse kroketten |
Gerookte rode zalm met ajuin en tafelbroodjes |