Menu van 25 mei tot 31 mei 2015
DATUM |
MIDDAG |
AVOND |
Maandag25MeiPinkstermaandag |
Soep van boschampignons
Proscuittoham in zeezout met witte druiven in roomsaus Gegratineerde bloemkoolroosjes Krielaardappelen met pijpajuin |
Lentepaté met appel |
Dinsdag26Mei
|
Komkommersoep
Ardeense burger met poulettesaus Rabarbercompote Kookaardappelen – Puree |
Provencaals kalfsbrood |
Woensdag27Mei
|
Wortelsoep
Rundstong in getomateerde madeira met champignons Erwtjes op vlaamse wijze Kookaardappelen – Puree |
Kipsalade met ananas en kerrie |
Donderdag28Mei
|
St. Germainsoep
Koude schotel met americain preparé Frisse cruditeiten in mosterddressing Frietjes |
Museau van varken op de wijze van Lyon |
Vrijdag29Mei
|
Juliennesoep
Gebakken filet meunière met lichtzure zurkelsaus Bladspinazie in de room Karnemelkpuree met bruine boter |
Versierde krab met mandarijn |
Zaterdag30Mei
|
Tomatensoep
Gentse waterzooi van kip met preireepjes, groene selder en wortel in een witte velouté Kookaardappelen – Puree |
Gegrild spek |
Zondag31Mei
|
Broccoliroomsoep
Varkenswangen ‘Montmerency’ met rode bessen en peperkoek Krokant gebakken witloof Dennenaardappelen |
Kaas Passendaele prelude met sandwiches |